BOIKOT PRODUK YAHUDI

 

 
Photobucket
 

   LAMAN UTAMA  | UMISISWEB  | UNI MALAYA  | APIUM  | HPA INDUSTRIES  | INMINDS  | MUSLIM CONSUMER 
Biodata

Name: Boikot Produk Yahudi
Home: Malaysia
About Me: 2HDS STUDIO Merupakan Sebuah Syarikat Yang Dinaungi Oleh APIUM. Ianya Ditubuhkan Atas Kesedaran 4 Orang Anak Muda Yang Inginkan Masyarakat Menyedari Hakikat Penyeksaan Yahudi Terhadap Bumi Dan Masyarakat Islam.
See my complete profile
Ahli Kumpulan
MOHD HANAFI BIN AMIN (IEJ060047)

KHAIRUL SAUFIL HADI BIN MUHAMMAD(IEJ060023)

SHAHRIL NIZAM BIN ZULKIPLI (IEJ060091)

MOHD DANIAL LI (IEB060021)
Demi Masa
Demi masa..Sesungguhnya manusia berada di dalam kerugian..Kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal soleh, serta saling berpesan-pesan dengan kebenaran dan berpesan-pesan dengan kesabaran


.
Artikel Terdahulu
Archives
No Fear
Ulama' Pewaris Nabi
Islam inside
Islamik Testimonial
  Mengapa Perlu Boikot Yahudi
Wednesday, April 8, 2009
Kekejaman dan keganasan yang dilakukan oleh Rejim Yahudi yang disokong Kerajaan Amerika terhadap kemanusiaan dan negara-negara lemah telah berlarutan sejak puluhan tahun dahulu.

Mereka pula disokong kuat dengan bantuan moral dan kewangan yang besar oleh banyak syarikat-syarikat penyokong dan berkepentingan Yahudi yang tidak bermoral, tidak bertanggung jawab dan semata-mata “ mempergunakan pengguna” yang sering dilayan tak lebih dari haiwan (goyim).

Sebagai manusia yang adil, pengguna bijak dan menjaga maruah kita, seharusnya kita berurusan dengan syarikat yang menghormati hak kemanusiaan dan kepenggunaan. Adalah lebih baik kita memberi keuntungan kepada syarikat yang mesra pengguna, bermoral dan beretika daripada syarikat yang tidak menghormati malah menindas nilai kemanusiaan, keagamaan malah menggunakan keuntungan yang diperolehi untuk terus membantu proses penindasan dan kezaliman.

Atas kesedaran ini, rasanya tidak cukup untuk kita sekadar “ mengutuk” Rejim Israel. Setiap daripada kita yang sedar dan ingin melakukan sesuatu untuk menghentikan keganasan dan kezaliman ini dapatlah memainkan peranan dengan menyertai boikot terpilih bagi menyampaikan isyarat kepada mereka yang buta perasaan dan hati ini.

Demi keamanan & kesejahteraan kemanusiaan sejagat bersatu kita BOIKOT 3 buat permulaan, 3 produk pilihan yang terbukti menyokong dan berkepentingan Yahudi dipilih sebagai produk yang akan diboikot bagi memberi fokus dan memudahkan kita mengukur keberkesanan kempen boikot produk penyokong dan berkepentingan Yahudi bagi menentangi keganasan dan peperangan.

Asas pemilihan 3 syarikat ini adalah kerana terdapat banyak lagi produk altenatif, produk tidak kritikal, produk tidak membawa kebaikan selain daripada dasar syarikat dan produk yang amat tidak beretika..

Jika jualan mereka boleh dijejaskan dengan boikot ini, syarikat-syarikat lain juga akan berfikir 2 kali kali sebelum meneruskan sokongan mereka kepada Rejim zalim ini.

Perjuangan ini dibawa dan didokong bersama: MAPAN, Persatuan Pengguna Islam Malaysia, AMAN MALAYSIA, PRESMA, KIMMA, IIS, Yayasan Kerjaya Malaysia, parti-parti Politik, NGO-NGO Kemanusiaan & Keamanan, individu-individu yang inginkan kedamaian serta rakyat Malaysia prihatin yang tidak dapat disenaraikan.

“ Penyokong kepada musuh kita adalah musuh kita jua.” Perjuangan membela keadilan dan kesejahteraan kemanusiaan sejagat adalah tanggungjawab kita bersama dan memerlukan sedikit pengorbanan. Ianya boleh dilakukan sebagai agenda kita bersama walaupun kita mempunyai fahaman, ideologi dan keturunan yang berbeza.Mari kita buktikan kita boleh lakukan sesuatu dalam perjuangan membawa keamanan dan masa depan kita bersama!

Labels:

posted by Boikot Produk Yahudi @ 9:26 AM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
Enjin Pencarian
Google Search
Google Translate
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese
Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Info
" Hayatilah ilmu selagi masa masih ada, garaplah peluang menimbanya ketika tuhan masih mengizinkan & Syukurilah setiap kemanisan nikmat Iman dan Islam yang dikurniakan. Tiada kejayaan yang benar-benar cemerlangmelainkan keinsafan yang lahir dari hati yang tawadhu' pada penciptanya hasil pedalaman ilmu yang diterma "

APIUM
Sembang-Sembang

ShoutMix chat widget
Waktu Solat
Akademi Peng. Islam
Islamik Testimonial
Carian Al Quran & Al Hadith
Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com
Search in the Hadith
Search:
in
Download | Free Code
www.SearchTruth.com
Selamat Berkunjung
INFO
Jurusalem & al-Quds Menurut Yahudi
© BOIKOT PRODUK YAHUDI 2HDS Studio Blog Disediakan Oleh al-Abrar @ Shahril